BIO Hagfors

VÅRA EVENEMANG 2020

1 april - PÅSKLÅDAN 


Beställ din Påsklåda ink.dessert att ta med  på skärtorsdagen den 1 april mellan 11.00-14.00 
Pris: 105 SEK per person 

4 dec. 19.00 - KJELL-ÅKE I MYRA-MAKE GETBÄCKEN GREAT AGAIN / EN LANG Å KROKUT VÄG
Nu är det dags igen. Metbäckingen har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att han glömde säga några viktiga saker i sin förra föreställning. När Kjell-Åke växte upp i Metbäcken fanns det affär, skola, post, kiosk, buss- och bensinstation, inget av detta finns kvar idag. Hur gick det här till? Vad är det som har hänt? Finns det någon väg tillbaka? Kan man göra Metbäcken Great Again och hur skulle det i så fall gå till?
Detta är några frågor som Kjell-Åke ställer sig i den nya föreställningen, i vilken han även har engagerat Johnny Steen för att skriva musiken samt medverka i manusarbetet. Vi kan räkna med att få uppleva en rad nya minnesvärda stunder när ”Kjell-Åke i Myra” eller ”Kjell-Åke in the Swamp” som han kallas i USA.
Tid: 19.00-20.40
Pris: 350 SEK inkl serviceavgifter (biljetter bokas på www.ticketmaster.se eller på Scalateatern på 054-19 00 80)


22 april - HON ÄR JAG - EN HYLLNING TILL LILL-BABS -INSTÄLLT PGA CORONA RESTRIKTIONER
Yippie!! Solveig Bergqvist Larsson och Cecilia Kyllinge, tillsammans med Jan-Olof Jonsson och Anders Larm kommer till Hagfors i vår igen, med ännu en nostalgishow. Den här gången är det en hyllning till Lill-Babs...
Ni hälsas hjärtligt välkomna till kvällens inspelning av den nostalgiska TV-showen ”Solveigs Hörna”. Kvällens värdinna är Solveig Bergqvist Larsson, som möter vår folkkära artist Barbro ”Lill-Babs Svensson” (spelad av Cecilia Kyllinge) Genom öppenhjärtliga samtal får vi höra Lill-Babs berätta sin historia och om nyckelpersonerna genom liv och karriär. Övriga gäster i programmet är bl.a Simon Brehm och Lasse Berghagen. Självklart kommer Lill-Babs även att framföra schlagers såsom Klas-Göran, Kyss mig och Tuff brud men också annat ur sin breda repertoar. Och känner vi allas vår Barbro rätt, så kommer hon med största sannolikhet att uppmana till allsång. Ackompanjemanget står det svängiga husbandet för.
Tid: 19.00-21.00
Pris: 240 SEK, 120 SEK för barn/ungdom upp till 18 år (Biljetter finns hos: Hagfors Pappershandel, Skolgatan 2, Telefon: 0563-101 56)
Föreställningen är i 2 akter (45+40 min) med försäljning av förtäring i pausen.

10 oktober - BAMSE OCH LOVA SJUNGER OCH DANSAR!
Att BAMSE och häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still.
Under ca 40 minuter bjuds det på klassiker som ”Huvud, axlar, knä och tå”, ”Krokodilen” och ”Imse vimse spindel” samt massor av välkända barnlåtar och självklart Bamse-sången. Föreställningen passar hela familjen men är främst riktad mot barn mellan 2-6 år.
Efter föreställningen är det Meet and Greet, där du får möjlighet att träffa BAMSE och Lova.
Tid: 14.00-15.00 
Pris för föreställningen: 215 SEK inklusive serv.avgifter per person (BIljetter köper du på www.ticketmaster.se
Priset gäller från och med 2 år fyllda. Barn under 2 år går in fritt och sitter i målsmans knä.

ONS! Pannkaksbuffé serveras i restaurangen kl 12.00-14.00. 
Pris inkl måltidsdryck och kaffe: 80 SEK per person, 60 SEK för barn upp till 9 år.
Endast förbokningar.

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Fler tips på saker att göra

Behöver du skjuts?