OM OSS

De som äger hotellet idag heter Maria Kvarnlöf och Anna Hultman. De tog över företaget i september 2013 efter Jan Björkrudh som hade ägt det i några år. Båda två jobbade då på hotellet. Maria har haft olika tjänster i huset ända sen 1990 och Anna började jobba på hotellet 2011.
Maria kommer från Stöllet och har gått tvåårig Distribution och Kontor och Anna kommer från Hagfors och har gått Barn och Fritid på gymnasiet.

De delar på de flesta sysslorna på hotellet men Maria är ansvarig för administration, löner, bokföring och personal och allt som det innebär och Anna har allt städansvar. 

Maria och Anna har många planer för framtiden med hotellet. Den största biten är renovering av huset som pågår hela tiden och just nu går de igenom alla rummen. De vill även satsa mer på evenemang med temakvällar i restaurangen och jobba mer med konferenser.

När Maria inte är på hotellet så har hon fullt upp med sin dotter och deras hästar. Hon försöker hinna med att se på ishockey också då FBK är favoritlaget. Motorsport är även det högt på listan av favoritsporter. 
Anna ägnar också mycket av sin fritid med sina barn och sina hästar. Hon gillar även camping och friluftsliv.

Maria och Anna hälsar dig välkommen till Hotell Monica!