HÖSTPAKET

Ta vara på de fina höstdagarna och njut av naturen som ligger alldeles runt husknuten på vårt hotell. Visste du att i Hagfors ligger Värmlands närmaste naturreservat? Mitt i centrala Hagfors, sida vid sida av det moderna livet finns en orörd oas där tiden har stått stilla och där naturen har fått sköta sig själv i århundraden. I det kommunala naturreservatet, som är hela 25 hektar stort, finns det massor av stigar som leder dig genom spännande och unik natur.

Efter en promenad, vandringstur eller cykeltur så väntar en varm bastu på hotellet innan det är dags för middag i restaurangen.

I Hagfors centrum hittar du även en hel del butiker; alltifrån en möbelaffär som har funnits i över 100 år, inredningsbutiker, dam- och herrklädesaffärer till leksaksaffär. Här får du en personlig service som man ofta inte får i storstädernas butiker. När du behöver en liten paus från shoppandet så kan du ta en fika på Kaffestugan eller lunch på någon av restaurangerna i centrum. Hagfors centrum ligger med gångavstånd från hotellet.

Pris för två personer i dubbelrum: 2.965 SEK
Pris för en person i enkelrum: 2.285 SEK

I priset ingår:
- två övernattningar i dubbelrum eller enkelrum
- två frukost
- två kvällens husman
- en snacksbricka
- en flaska alkoholfritt mousserande vin

Aktiviteter:
Naturreservatet Mana-Örbäcken - www.visithagfors.se 
Cykla på Klarälvsbanan eller Klarälvsleden - www.klaralvsbanan.se
Vandra i Hagfors - www.visithagfors.se 

Paketet gäller måndag-torsdag i oktober och november.
Alla priser är inklusive moms. Med reservation för ändringar.